Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En dan nu, een zaak van levensbelang

mske had al dikwijls commentaar gelezen op mannen met witte sokken maar ze heeft daar nooit iets willen over zeggen. Ik denk dat ze dat deed voor mij, want ik heb tenslotte vier witte sokskes aan en bovendien nog een witte bavette.

Maar nu ze vanmorgen in de gazet las dat vrouwen een afkeer hebben van mannen met sokken in sandalen en ze daarin weeral naar die witte sokken verwijzen wou ze er toch maar eens haar gedacht over zeggen.

mske is niet pro maar ook niet contra witte sokken. Het is de man die ín de sokken zit die belang heeft. Maar er was een tijd dat er geen witte sokken gedragen werden en het is wel zo dat voeten erg ondergewaardeerd worden op allerlei vlak. Het is dan ook zo dat indertijd toen die witte sokken mode werden, want dat waren ze ooit, de mannen hun voeten er tenminste frisser en verzorgder uitzagen dan met die -schijnbaar groezelige- ouwe grijze sokken van vroeger. Zoals gezegd, de sokken van een man zijn het minste van mskes problemen. En nu denkt iedereen: “aha! Slow draagt witte sokken”, maar dan denkt iedereen verkeerd.

En als iemand het niet mooi vindt en daarop afknapt, enkel en alleen daarom, dan vindt mske dat hoogst belachelijk. Als iemand het dan toch zo lelijk vindt maar de man in kwestie met andere sokken wel zou zien zitten, dan is de oplossing toch zeer gemakkelijk. Gewoon zeggen: “ik vind witte sokken lelijk”.

Dat is nog zoiets. Als ze iets niet mooi vinden zeggen de mensen: “dat is niet mooi” waarmee ze eigenlijk hun eigen gedacht opdringen. De juiste formulering is: “ik vind dat niet mooi” en daar kan niemand wat op tegen hebben.

mske vindt sokken in sandalen wel lelijk, heel lelijk, afschuwelijk lelijk vooral als ze die dan nog zo lekker hoog optrekken, maar dat zijn uiteindelijk mske haar zaken niet. Ze kent wel iemand die haar na is die met sokken in sandalen loopt, maar zolang die hier niet in huis woont gaat mske daar nooit iets over zeggen.

Previous

Amika

Next

De grote thermostest

3 Comments

  1. Eigenlijk snap ik die afkeer niet voor witte sokken en sokken in het algemeen in sandalen .Het is een hele tijd “in” geweest en iedereen droeg witte sokken in schoenen en sandalen. En ineens is het not done!! Mij kan het geen barst schelen wat en hoe er in schoenen of sandalen gedragen wordt.

  2. Liever iemand met witte sokken dan met zweetvoeten

  3. ik vind blote voeten in van die leren patersandalen ongelooflijk sexy,maar mijne vent wil niet zonder sokken,want dan krijgt hij blaren,dus draagt hij sportsokken,geen witte,maar grijze,die zijn makkelijker om te onderhouden dan witte,.
    en ik krijg de ook de slappe lach van het typetje in schort,met wollen sokken opgetrokken zo hoog mogelijk,en dan moccassins ipv sandalen,maar ja elk zijn meug zeker?

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: