Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Witte sokken

Jaja, ik weet het wel, ik had het op het blog al over witte sokken en over wat wij daarover dachten, ne keer hier en ne keer hier.

En toch gaan we het er nog eens over hebben, al is ons gedacht daarover niets veranderd. Dat komt door een voorvalleke van ergens vorige week of de week ervoor.

Slow had het tegen zijn zus over zijn sokken. Het hoe en waarom Slow het met zijn zus over het hoogst belangrijke onderwerp van zijn sokken heeft, doet er hier niet toe. In elk geval had Slow het over zijn witte sokken.

mske hoorde de afkeuring over die witte sokken tot aan haar buro. En die sokken zijn niet eens wit, die zijn crèmekleurig, maar dat kan Slow zijn zus niet weten dat Slow zich misklapt over de kleur van zijn sokken.

In elk geval vroeg ze of mske daar niet of afknapte. En mske zei goed luid dat de sokken er niets toe deden, dat ze de man IN de sokken graag zag.

Slow heeft geen witte sokken, maar zelfs als dat zo moest zijn, zouden die sokken niet in staat zijn om ook maar één graad van wat hier in huis leeft te veranderen.

Ze hebben hier teveel meegemaakt om zich te gaan staan vergapen op de kleur van een paar sokken.

Previous

In een nest met vlooien

Next

Een goede start in het leven

4 Comments

  1. och ja, die witte sokken, als ze dat nu graag zien… Maar iets anders: ik vraag me af hoe het die drie reageerders gelukt is om te reageren op uw vorig postje. Mij lukt het niet! ‘k Wordt er tureluurs van, van dat gespring. En ook niet alleen hier!!!!Blogs waar constant vlindertjes ofzo over dwarrelen liggen mij ook niet.

  2. Omamoetje zegt het ,hoe is het mogelijk dat er drie reacties zijn op een doldraaiend logje!!

    Ach witte sokken ,ik snap die heisa daarrond niet. Vroeger werden er witte sokken gedragen en hoe witter ze waren hoe zorgzamer de moeder zogenaamd was. Hou witte sokken maar eens wit ! Als iemand witte sokken wil dragen dan doet die dat toch ,ik moet daar geen commentaar op geven.

  3. Het is wat mij betreft met de sokken net als met alle rest van de kleding..iedereen moet gewoon doen wat ie zelf wil..het is maar de ‘verpakking’ hè..niks zo onbelangrijk als dat.

  4. bea

    @ Magda en oma-moetje: stressbestendigheid, niets meer dan stressbestendigheid
    Van mij mag iedereen dragen wat hij wil maar…als ik een man zie met een geklede broek en daaronder witte sokken dan moet ik even fronsen.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén