Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De grote thermostest

Slow maakt elke morgen thee in de wit met blauwe thermoskan. Die is tegen de middag leeg. Dat was eerder lichtjes afhankelijk van het soort thee, maar de minst lekkere is op en zodoende. Slow maakt dan gewoonlijk een tweede kan thee.

Nu is hier zoveel werk en zaten ze hier te ratelen op die toetsenborden zodat mske er een fles bruisend water bijhaalde en zich afvroeg waarom hier in ’s hemelsnaam vier thermossen -drie kannen en een echt thermosmodel- staan als er maar één in gebruik is.

Momenteel vindt de grote thermostest plaats. De drie niet gebruikte thermossen staan nu gevuld met kokend water. Niet met thee, want thee drinken zo laat op de avond is enkel goed om ’s nachts veelvuldig over de palier te mogen lopen beweert Slow.

Spanning alom! Welke gaat het halen?

  • De witte?
  • De beige met tekening?
  • De rode?

Voor zover dit hoogst interessant gegeven. De wereld wordt er dan niet beter maar ook niet slechter van en niemand ligt er wakker van, maar supporteren mag.

Previous

En dan nu, een zaak van levensbelang

Next

Mel

1 Comment

  1. bij ons de witte hihi… toevallig net een nieuwe gekocht

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén