Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Den daver op ons lijf


[© ms – 18 maart 2009]

Previous

Het geluid

Next

Ik ben toch niet gek

3 Comments

  1. euh.. ik heb dus mijne hele laptop uit elkaar liggen.. de oogarts opgebeld.. mijne bril ondersteboven, achterstevoren, binnestebuite opgezet.. den 100 gebeld en de Veeteëm .. de Douwe Egberts gebeld dat er iets in hunne senseo zat da nie deugde.. maar blijkbaar hebt ge zelf alles in den didder gezet.. en wie gaat er nu mijne laptop betalen..? en den oogarts.. den boete van den 100 voor ne valse oproep.. die van de Veetëm gingen mij stickers opsturen.. en dan moet ik die weer op de brievenbus of den auto plakken.. en dan gaan ze zeggen ah kijk da is ne veeteëmloerder.. en den Douwe Egberts die .. die.. hebben gezegd da ik zelf nie deugde.. allez lap.. mijne dag is weer goed.. groetjes..

  2. ms

    Tja, zo typ ik nu eenmaal voor ’t moment … Dat komt van zo een familie opdoffers op mijne ketel, want als die komen, dan komen ze in groepsverband.

    Vandemorgen zag ’t allemaal nog rood voor mijn ogen maar dat is nu toch precies voorbij.

  3. oei ik hoop dat het morgen over is en dat je de opdoffer al een beetje hebt doorgeslikt. Ik ben hier vlug weg want anders word ik zeeziek.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: