Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ik ben toch niet gek

Na al wat hier de laatste jaren al voorgevallen is, zou een mens zo soms eens kunnen beginnen twijfelen aan zijn verstandelijke vermogens.

Het was dan ook een superoplossing van Veerle Heeren om de geestelijke gezondheidstest “Fit in je hoofd” op het net te zetten.

Die test was eerst een paar dagen niet bereikbaar maar uiteindelijk lukte het toch en mske zette zich er aan, vast van overtuigd dat die test haar ging diets maken dat ze minstens een slag van de molen had gekregen.

Nope! Niets van! mskes hoofd is volgens die test tiptop in orde. Ik zal het geweten hebben. Als ze hier zo gekke dingen uitsteekt zoals met haar hoofd tussen haar benen foto’s staan te nemen, kan ik daar geen opmerkingen meer over maken, want dan antwoordt ze dat ik dat maar tegen Veerle Heeren moet gaan zeggen.

Previous

Den daver op ons lijf

Next

Fernijn

5 Comments

 1. Ik zal ook een kijken of ik wel fit in mijn hoofd ben!hahaha,ik twijfel er soms aan!
  Goeie reactie op dat wolkenlogje. Inderdaad zo af en toe komen er van die gekke verhalen in de krant en dan ontstaat er een ‘nieuw bedevaartsoord’!!De commercie draait dan weer….

 2. olive

  mske… had ik je ook wel kunnen vertellen hihi…

  ik hoop dat je toch niet aan jezelf twijfelde?

 3. dank je wel voor de tip! heb het al aanpast!

 4. heb het testje gedaan,en ben geslaagd.mijn blauw lijntje ligt ook erbuiten..
  grtjs..

 5. haaaaa, dat moet ik ook eens proberen… !!!

  Omake

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén