Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dievelingse aanhouderij

En nu we toch over dieverij bezig zijn, denkt mske weer aan de vrouw die ooit bij haar in de firma werkte en die beweerde dat haar huis altijd proper moest zijn, alles aan de kant, zelfs de tafel afgeruimd want je kon nooit weten dat er geen inbreker kwam.

En ze zei dat bloedserieus.

Och ja, die vrouw had een beetje een andere ingesteldheid dan mske, want ze vond ook dat je als jong meisje niet met getrouwde venten mocht aanhouden. Dat mocht enkel een getrouwde vrouw. Dat was haar mening toen een man die op scheiden stond, een paar keer uitging met een interim die er op de firma was.

Ja en die dame vond ook dat mske stom was toen ze het uitmaakte met haar vriendje. Dat was namelijk de zoon van een begrafenisondernemer en volgens de vrouw zat daar geld. En toen mske haar antwoordde dat ze wel andere dingen van het leven verwachtte, kreeg ze het antwoord dat je, als je met geld trouwde, die andere dingen wel op een ander kon halen.

Maar ja, dan mochten er net geen jonge interims op kantoor zitten zeker?

Previous

Koeievoeten op de deur

Next

Broem Broem

1 Comment

 1. 06-06-2006, 14:17:31
  beter
  arm en met rijke liefde in de hand,
  dan rijk met niks liefde,
  ondanks de gedachte van de hersenloze dame
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  06-06-2006, 14:52:22

  dat heeft Kathy nu eens heel goed gezegt
  volledig mee eens
  groetjes
  http://borriquito.skynetblogs.be
  Borriquito

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: