Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vrouw in station en vrouw aan station

mske keek naar de vertrekuren van de treinen toen de vrouw haar aansprak. Ze moest de trein richting Genk hebben. Die trein had 18 minuten vertraging.

De vrouw zuchtte niet. Ze keek berustend. Ze vertelde mske dat ze van Genk kwam en in St. Truiden moest zijn. Maar in St. Truiden had ze zitten telefoneren en ze had de stationsnaam pas gezien toen de trein al terug in beweging was.

De vrouw grinnikte wat. Maar ze vond het wel erg, want haar vriendin zou haar aan het station van St. Truiden komen afhalen.

mske heeft maar niets gezegd, want het was wel een erg aardige vrouw, maar Slow en mske nemen steeds een lijstje van alle stopplaatsen mee zodat ze weten wanneer ze hunne frak moeten beginnen aantrekken.

Previous

Heel veel tinten grijs

Next

Haka

4 Comments

  1. Hmm..wie vergeet er nou uit te stappen waar ze moet zijn? ’t Was nogal belangrijk aan die telefoon zeker? was het die vriendin? hahahahahahaa!

  2. Verstrooid mss … ? Hopelijk is ze nog bij haar vriendin geraakt, want tegenwoordig,
    men weet maar nooit hé met die treinen … !

  3. bea

    De weinige keren dat ik met de trein reis, zoek ik ook eerst op waar hij overal stopt alvorens ik eraf moet. En mijn jas hou ik aan, de angst om mijn halte te missen is te groot…ik zou ze nog durven vergeten tijdens mijn afstaphaast

  4. ach ik heb ook wel eens, al lezend mijn uitstapstation gemist volgende halte was gelukkig maar 2 minuten verder. uitstappen en weer terug dus.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén