Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Omleiding naar nergens

Toen Slow en mske gisteren op de autostrade reden, reed er voor hen een vw-buske met een hoop fietsen achteraan op bevestigd. Waarschijnlijk was dat Jan Ullrich die naar huis reed.

Net daarna stond er een driehoek en een nogal raar geparkeerde auto op de pechstrook. Toen Slow en mske er naast waren zagen ze dat die auto niet geparkeerd stond maar wel geaccidenteerd was. Het kon maar pas gebeurd zijn en iemand liep met zijne (al denken we eerder haar) ene arm in de andere arm gekneld. Het eigenaardige was dat die driehoek er al stond en dat de persoon in kwestie geen teken deed. En dan vraagt mske zich af waarom die persoon geen teken deed, want je mag dan nog willen helpen, op dat moment is het onmogelijk om nog uit te wijken en te stoppen.

Eenmaal in Antwerpen aangekomen … bleek het de eerste dag van de solden te zijn, pfffft … Bovendien brandde het daar ergens. De zwarte rookkolom was enorm en verdonkerde de volledige hemel, dus hebben Slow en mske maar heel snel hun planning daar afgewerkt en zijn naar hun volgende bestemming vertrokken, waar ze ergens op een rustig plaatske achteraf zalig gepicknickt hebben vooraleer ze naar het oefenmatchke van FC De Kwibussen gaan kijken zijn.

En ’s avonds? Dan geraakten ze niet eens tot bij Slow zijn zus. Hier mochten ze niet door en daar was afgesloten en er was geen rekening gehouden van het één met het ander, want als je in Slow’s zus gemeente aankwam, bleek dat net die ene toegang die afgesloten was wel verbinding te geven met de enige weg waar je wel door mocht. De toegang die open was, was dan weer afgesloten. Van het woord coördinatie hadden ze daar ook nog niet gehoord blijkbaar.

Previous

In ’t vervolg sloefen aandoen

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 02-07-2006, 19:26:28
    ***
    Nog eens komen lezen. Altijd fijn jou avonturen! Groetjes en ciao
    http://emmy.skynetblogs.be
    emmy

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: