Vanmorgen op de ring rond Leuven, onderweg terug naar huis, zet Slow de auto als laatste in de rij om links af te slaan. Naast de auto voor de XM staat een man te … tja watte … het “uit te leggen” is de beste omschrijving. Uitleggen met getrokken lippen en met veel hoofdbewegingen, terwijl de vrouw in de auto al even erg met haar hoofd schudt.

“Het is geen gezellig gesprekske” wist Slow. mske humde instemmend en toen de man ineens de deur van de auto open trok, keek mske naar Slow, die zei: “ik zal hem rap in achteruit zetten”. Dat was maar om te zeveren natuurlijk, want op de ring rond Leuven mag je niet in achteruit.

In elk geval werd het groen en reden ze allemaal door behalve de twee laatste, allé eigenlijk de drie laatste want de XM kon ook niet door. “Ik wist het hé” zei Slow “ik wist dat het die uit die vorige auto moest zijn”. Hij reed dan maar via het middenvak de twee discuteurs voorbij. Op dat ogenblik stapte de man terug naar zijn eigen wagen, van een autorijschool dan nog, na nog een vernietigende blik op de bumper van de andere auto geworpen te hebben en hij deed teken dat de vrouw hem moest volgen.

“Waarschijnlijk heeft ze hem getoekt” zei Slow.