Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Strategisch gezien …

Zeventig kilometer per uur mag je op de weg die loopt van Landen naar Linter. Zeventig kilometer, met uitzondering van een klein stukske van pakweg een 500m waar je maar vijftig mag.

Het hoe en waarom van die vijftig is helemaal niet duidelijk. Slow had al een paar keer opgemerkt dat dat toch wel erg bizar was.

Die vijftig kilometer per uur gaat net op een stukje waar het zo gezapig bergaf gaat met net achter de bocht een open stukske van een voorschoot groot.

Enkele weken terug toen Slow en mske, achter een andere auto aan, gezapig aan hun bergske af bezig waren, zagen ze de flits toen de andere auto voorbij de wagen reed die op dat stukske voorschoot geparkeerd stond. In een reflex remde Slow en zei: “waarom doe ik dat nu, ik rijd geen 50”. Waarschijnlijk een automatische reactie.

Gesnopen waarom daar een stukske vijftig tussen zit op die zeventig baan? Wij wel! Het is een val!

Menskes past op uwe portemonnee en op de snelheidsplaten want ze hebben centen nodig.

Previous

Zothuis

Next

In den Aldi

2 Comments

  1. dat treft weer,er zat er bij ons ook één in de bus, niet voor te hard rijden ,wel om over een volle witte lijn te rijden.150euro,AUB.maar t’is niet van mij;maar van beer.maar alléé t’was 10 jaar geleden dat hij nog en keer een boete had.
    grtjs….

  2. soms kun je die plakkaten over snelheidsbeperkingen niet volgen .Ik “probeer” ze na te leven,hii

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén