Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Foute coördinatie van het geheugen?

Soms denkt mske aan plaatsen waar ze vroeger was, eigenlijk is dat meer “zien”, al kan ze zich met de beste wil van de wereld niet herinneren wanneer ze daar geweest is en klopt het ook van geen kanten als ze probeert het op te zoeken.

Dat het geen beelden uit een vroeger leven zijn, is ook klaar en duidelijk. mske heeft de modellen van auto’s nog weten rijden waar het reservewiel achterop het kofferdeksel zat, dus zal ze in een vorig leven zeker niet over die autosnelweg geraasd zijn. En het andere? Daar heeft ze haar chiro-uniform aan. Dat zal in vorige levens ook nog niet bestaan hebben, want dat kwam tot net op de knie.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Nu hebben we toch wat voor

1 Comment

  1. 31-07-2006, 13:43:53

    een chiro-uniform heb ik nooit gehad,
    maar ik denk ook vaak een déjà-vu te zien,
    raar toch?

    KATHY

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d