Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Andere normen

Gisteren was nu al de tweede die zei hoe stom mske was om Slow binnen te pakken. Alhoewel het systeem van kamers te verhuren aan alleenstaanden wel degelijk een ouder fenomeen was. Alleenstaande vrouwen met een veel te groot huis hebben dit systeem vroeger dikwijls gebruikt om te overleven.

Daar ging het nu in dit geval niet om, het ging hem om het niet alleen zijn, want iedereen trok naar de kliniek, want ja, wie in de kliniek ligt is ziek, de andere niet.

Nu mag, voor wat mske betreft, de ganse wereld haar stom vinden, dat deert haar niet want de normen van de ganse wereld zijn niet mskes normen.

En ondanks dat het stom is, was het het slimste wat ze ooit deed. Want eindelijk, eindelijk heeft ze wat ze zich in haar jonge dromen voorstelde van het leven, namelijk een man naast haar die geen dweil is, die geen tiran is, een levensgezel dus, een maat, een steun en toeverlaat.

En diegenen die vinden dat het stom is om de man binnen te pakken die je steunde in sombere momenten en zij die vinden dat ze hem had moeten laten buitenstaan die zullen nog lang moeten zoeken eer ze ontdekken wat samen betekent.

Previous

Duivenschieters

Next

Vogeltjes in de winter

1 Comment

 1. 03-03-2005, 12:10:56
  Onbetaalbaar
  Zo’n steun, het is toch fantastisch!

  Han

  —————————————————————————–

  03-03-2005, 13:00:46
  laat ze maar denken!
  en geniet maar zonder je iets aan te trekken van de rest

  g*lover

  —————————————————————————–

  03-03-2005, 22:43:59
  Het waren te wensen….dat al die mensen zich zelfe bekenen, dan zoude ze laten over andre te praten
  Ik weet zeker dat julie er samen door komen.
  Want zamen zijt ge sterk, en kan je alles aan
  Een dikke duim.

  liliane

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén