Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rot begonnen …

Vanmorgen heel vroeg zei mske dat het vandaag een rotdag ging worden. Bij het ontbijt was dat over. Later kwam het gevoel terug en ja, het werd een rotvoormiddag tot ze bij meneer Sloddermans de berg dossiers zag. Eigenaardig maar waar, mske weet niet waar eerst aan beginnen maar ze zou het maar heel erg vinden moest meneer Sloddermans terug maar een dossier of vier per week hebben. Bergen dus …

Er is maar één probleem … eigenlijk volgens mske een heel groot probleem. Ze gaat straks naar de kapper. En stel dat haar normale kapper de snit niet kan krijgen zoals de kapster van Kreatos. Nu vreest mske dat het daarna terug een rotdag zal zijn.

Over het algemeen genomen wordt het dan een normale dag met rotte plekken …

Previous

Het terugkomen op geregelde zaken

Next

Zucht …

1 Comment

 1. 05-09-2006, 16:18:30
  )))
  heeft de kapper goeie punten gescoord???

  Ik doe dat mske…maar volgens mij fretten die bosduiven dat al op, die gaan wel schone eiers leggen zenne…
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  05-09-2006, 18:19:13
  hey,
  Als antwoord op je vraag; ik was 20 toen we trouwden, en zeer naief, een dikke 10 jaar later kreeg ik kanker, het begin van mijn besef dat dit niet goed zat en daarmee ook het begin van alle problemen als gevolg van mijn pogingen om hiertegen in opstand te komen. Zoals je al kon lezen waren er eigenlijk al problemen van in het begin, maar zag ik die niet.

  Hoe is de nieuwe “coupe” uitgevallen?

  Groetjes van beesken.

  ps: volgens mij is dit een(of de) rotte appel. Juist?
  http://beesken.skynetblogs.be
  Beesken

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: