Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zus gaat mee

Voilà, de kogel is door de kerk! Slow en mske gaan naar zee. En Zus gaat mee.

Het had nogal wat voeten in de aarde omdat mske een beetje eerst haar geld wou hebben van Meneer Sloddermans die twee weken op vakantie gaat. En Meneer Sloddermans was nogal moeilijk te bereiken. En mske wou toch nog eerst een beetje door ’t werk geraken en bovendien wil Zus met hen mee rijden en Zus moest ook nog werken tot half zes. Die belt nu net dat ze in het stadje staat.

Dus vertrekken ze straks als de files een beetje bekoeld zijn en rijden ze eerst langs Meneer Sloddermans die beloofde de overschrijving klaar te leggen.

Maar het weer is ook alweer een dag opgeschoven, want eerst was sprake van vrijdag wind en regen en zaterdag droger. Deze middag was er al spraak van zaterdag wind en regen en zondag droger. Och ja, dan waaien ze maar eens goed uit en heeft mske maandag een fris kopke om er terug in te vliegen.

Previous

Opruiming

Next

Zussig

1 Comment

 1. 03-07-2004, 10:01:22
  Jullie gaan echt niet opvallen …
  … in die badmode anno 1907.

  lord blotbilski

  —————————————————————————–

  03-07-2004, 16:30:31
  awel
  t amusement en er brandt een kaarsje voor droog weer!

  lucky

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén