Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vereenvoudiging van de administratie heet dat

En dan iets over de vergetelheid die geen vergetelheid was. Raar maar waar. mske belde deze morgen naar Mr. Iserni en die gaat haar nu een stuk uit het wetboek sturen waar uitdrukkelijk in vermeld staat dat mske noch formulier XYZ noch formulier ABC moet hebben omdat dat voor de zaak toch niks verandert.

Als dat niet klaar en duidelijk is. Sedert eind juni zit mske daarmee bezig met uitzoeken en informatie inwinnen en deze zegt “zus” en gene zegt “zo” zodat mskes hoofd op het einde tureluurs werd van alle verschillende soorten informaties, allemaal van instanties.

Previous

Zucht …

Next

De brief

1 Comment

  1. 05-09-2006, 22:29:03
    daar wordt je ook gek van
    hopelijk heeft hij gelijk xxx
    http://amerone.skynetblogs.be/
    viv

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: