Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Koppelverkoop bij wet verboden

Zus aan de lijn en die was helemaal niet blij! De agent van haar autoverzekering weigert om de zaak van het ongeval in orde te maken omdat Zus noch haar brandverzekering noch haar familiale daar heeft. Dus zegt hij dat Zus een parasiet is. Hij wil dat ze eerst de papieren voor haar brandverzekering en haar familiale verzekering ondertekent.
 
Zus gaat daarmee verder wegens koppelverkoop.

Previous

De muis die een rat was

Next

Wedden

1 Comment

 1. 17-02-2005, 15:57:36
  omdraaien!
  tegenwoordig moet men van mij iets afnemen, een dienst of iets kopen ofzo vooraleer men mij een dienst kan verkopen…… wat verkoopt of levert Zus? en kan het dan zijn dat die verzekeringspief dat nu juist nodig heeft?

  Han

  —————————————————————————–

  17-02-2005, 16:51:03
  Zus
  werkt bij een internetprovider.

  ms

  —————————————————————————–

  17-02-2005, 17:02:15
  dikke zever….
  van de verzekeringsman van uw zus!!!!Als die zo reageert raadt ik uw zus aan zo vlug mogelijk een andere makelaar te kiezen. Kontakteer ook maar eens de ombudsman van de verzekeringen.

  pepino
  fb118558@skynet.be

  —————————————————————————–

  17-02-2005, 17:35:30
  Ombudsman
  Daar heeft ze contact meegenomen of gaat ze contact mee nemen.

  (ps : Zus is mijn dochter – dat was vroeger mijn troetelnaamke voor haar – soms nog).

  ms

  —————————————————————————–

  17-02-2005, 18:29:47
  dochter…
  is zij in fout of niet(ik bedoel aansprakelijk) en bij welke Mij is zij verzekerd?Als ik dat weet kan ik u verder een zetje geven.

  pepino
  fb118558@skynet.be

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén