Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ze kloefte met haar klompen

Vanmorgen sliepen ze langer. Al waren ze er alletwee rond halfzeven wel efkes uit geweest, maar ze waren terug in bed gekropen.

En toen, begon ik ongerust te worden. Ze gingen toch wel opstaan zeker … In elk geval moest mske zich geen zorgen maken over de hanen, die zijn pas later beginnen kraaien dan normaal. Dat zal zijn omdat het langer donker blijft waarschijnlijk.

Ik dwaal weer af.

Ik begon dus ongerust te worden of beter, ik begon me wat alleen te voelen. En toen stonden ze eindelijk op. Aha! En ik verstopte me op de zoldertrap en toen mske haar voet op de tweede trede zette, stormde ik de zoldertrap af en gaf haar door de balusters door een tik op haar arm.

mske keek raar op, want meestal ben ik niet zo speelgezind. Maar nu moet ik oppassen, want daarnet heeft ze al met haar klompen gekloeft toen ze me zag.

Previous

De onzichtbare band

Next

Niet wereldschokkend maar toch memorabel

1 Comment

 1. 09-09-2006, 09:18:37
  hola
  kloefende klompen…kan gevaarlijk zijn…
  grrrrroeten
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: