Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slow’s zus

Toen Slow en mske vorig jaar in september Slow’s zus niet konden bereiken waren ze ongerust. Niet ongegrond bleek achteraf, want Slow’s zus was van de trap gevallen en had haar rug gebroken. Toch zei ze dat Slow niet zo snel ongerust moest zijn.

Het is weer zover. Ze is weer onbereikbaar.

Previous

De essentie

Next

Ochtendprietpraat

1 Comment

 1. 26-10-2007, 18:43:06
  dag mauwmauw!
  ai,hopelijk niet weer hé. Misschien was ze even een boodschap gaan doen.
  Je spitse teksten vind ik enig om lezen. Het zou me te ver leiden om overal op de reageren.Maar weet dat ik telkens geniet als ik hier langskom en daar trek ik toch behoorlijk tijd voor uit.Ik ben niet iemand die dagelijks zal langskomen om een berichtje te komen plakken! groetjes.
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén