Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hulp gevraagd

Slow sorteert de Colruyt inkopen. Vlees voor direct, vlees voor de diepvriezer, de groenten voor de diepvriezer, het brood, … mske zit aan het buro.

Slow opent de keukendeur met een overvolle plooibak voor de kelder en hij gromt omdat of Toke, of Mouche naar hier wilden komen.

mske ziet dat en hulpvaardig als mske altijd is, stopt ze met werken en zegt: “WOEF WOEF, waf waf” en “kef kef”, maar dan precies echt, ik kan geen honds typen ziede … Ik dacht dat er een hele kennel basbeesten ontsnapt was, zeker 28, zoals in Derremonne …

Slow draait met zijn ogen en zegt: “de deur is al dicht … Zit! Af! Nest! …”

“Ik zal je nog es helpen zenne” zegt mske.

Previous

Nieuwe situaties oude lening

Next

De verdwenen badge

1 Comment

 1. 22-09-2006, 14:26:57
  hahaha
  lovely!!!!
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  22-09-2006, 15:03:59
  hihihi
  al goed gaf hij hulp … )
  http://klaverke.skynetblogs.be
  klaverke

  —————————————————————————–

  22-09-2006, 15:31:51
  ja, hoor
  voor eenlessenpakket hondentaal mag je altijd naar hier komen. Mijn vriend lacht mij altijd uit over de manier waarop ik tegen mijn honden praat. Maar voor mij is het voornaamste dat ze het toch begrijpen! Moet dan toch zo slecht niet zijn.

  Beesken
  http://beesken.skynetblogs.be
  beesken

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d