Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Televisie-avondje op zondag

Vorige week ergens had Slow de film “Ricochet” opgenomen, gewoon omdat hij met Denzel Washington was en Denzel Washington toch al in meerdere goede films had meegespeeld.

Gisterenavond zouden ze die bekijken, ze moesten dan wel efkes onderbreken om “Tour 2009 – Vive le vélo” te zien. Zover zijn ze niet geraakt. mske kreeg de hippentrip van Ricochet en zette zich ineens recht en zei: “ik kijk niet meer, ik kom straks wel terug”. Nog geen vijf minuten later stond Slow hier ook zeggende: “voila, ’t is gedaan”. mske keek beduusd want dat kon niet maar Slow zei: “jawel, ’t is gedaan, de band was korter dan ik dacht en de film staat er verder niet meer op”.

Tour 2009 – vive le vélo, daar kijken ze zo goed als alle dagen naar, mske niet enkel voor de wielrennerij maar ook om de volledige entourage en de streekgerichten en de streekgezichten. Maar ook daar ging het gisteren niet vlot. Piet Huysentruyt zat als gast aan de tafel en die man had serieus de “ik” en maar zeggen dat Rini Wagtmans een pak ervaring had, een sprekende encyclopedie was, alleen kreeg Rini Wagtmans niet veel kans tot spreken met “ik, ik, ik”.

Die van zaterdag, met Filip Meirhaeghe en Bart Van Loo, was ook al niet al te schitterend geweest. Dat kwam volgens mske omdat die Bart Van Loo zich hoogst ongemakkelijk voelde met die camera.

Och ja, dat programma is de enige dag al beter dan de andere, afhankelijk van de praatgasten. De beste die mske deze editie al gezien heeft was die keer met Ben Crabbé en Serge Pauwels. Er zijn er veel anti Ben Crabbé maar die mens kan tenminste klappen … maar ook luisteren.

Previous

A l’ancienne

Next

Va en de vogels

1 Comment

  1. dat is nu een keer waar ik met de papa altijd naartoe keek sie,mijne vent is daar niet in geintreseert,maar als ik strijk durf ik wel nog eens de koers volgen,ook als is het maar voor de sfeerbeelden!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d