Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

True Romance

Er waren zo door de jaren heen enkele films die mske gemist had. Het zullen er wel meer geweest zijn, maar ze kwam tot het besef dat er van die films die ze gemist had toch enkele waren die ze toch wel wou zien, zoals o.a. “Pulp Fiction” en “Aanrijding in Moskou”. De redenen waarom ze die films wil zien liggen nogal uit mekaar.

Zo was er ook “True Romance“. De rede waarom ze die film wou zien was de muziek. Heerlijke muziek vindt mske dat.

Eergisteravond hing ze bij Slow op de zetel om naar één van de opgenomen films te kijken en ineens zei ze: “je hebt “True Romance” opgenomen en je zegt dat niet”. Slow was vergeten dat dat die film was met die mooie muziek van Hans Zimmer.

De film? Wel, die film heeft mooie filmmuziek. Verder valt daar niks over te zeggen.

Previous

Slow en de kokende moor

Next

Oorgarnituren

9 Comments

 1. Nouu..er staan anders wél klinkende namen op het affiche hoor…niet de minsten! Ik weet niet, denk dat ik hem laatst op tv gezien heb..het verhaal komt me bekend voor. Maar de muziek?? filmmuziek blijft me zelden bij…of het moet de héél bekende zijn. Ik zie te weinig films sowieso denk ik hehe!

 2. ms

  Hij was natuurlijk niet slecht, maar niet om te zeggen: “WOW”. Hij was onlangs op TV, daarmee dat Slow hem opgenomen heeft.

  Filmmuziek? Ik ook niet, maar deze muziek kende ik vóór de film. Maar dan kan het gebeuren dat je naar een andere film kijkt, Finding forrester in dit geval, en ineens Sean Connery ziet fietsen op het melodietje “You’re so cool”. Dat valt dan wél op.

 3. Ach zo ! Heb éérst naar enkele trailers gekeken via je link, en inderdaad, héle schone muziek én … knappe personages ook … ! Kende de film dus nog niet ps en die camion mocht er ook wel zijn …

  Dà-aaaaaaaaaaaaaaag …

 4. Als Sean Connery voorbij komt fietsen, valt me dat eerder op dan een erbij spelend melodietje hehe!

 5. ms

  Als Sean Connery hier voorbij komt fietsen, zal ik ook geen melodietje horen, hoogstens een fietsbel.

 6. Ja dat heb je soms zo uitkijken naar een film of boek of tv serie,ik vermoed dat de verwachtingen te hoog gespannen zijn
  groetjes

 7. Die film zegt me niks maar Aanrijding in
  Moskou des te meer .Dit is een prachtige film. Moet je beslist bekijken. Het is eerst wel wat wennen aan het Gentse dialect.

 8. True romnce kan ik niet
  Sean connery aarentegen

  en aanrijding in moscou vind ik goed, je moet wel beetje gents begrijpen hé, of was die ondertiteld, k weet niet meer

 9. olala, vol fouten, k ben nog moe van gisteren dat zie je

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén