Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hoe plezant enervant wordt

Soms vindt iemand een toffe woordspeling, die hij of zij dan ook gebruikt. De luisteraars vinden die woordspeling ook tof en gaan die ook gebruiken, zo vinden anderen die ook tof. Die woordspeling of dat gezegde, gaat een eigen leven leiden en trekt op reis. Op de kortste keren zit dat een beetje overal en kent iedereen dat.

En dan? Dan is het toffe er af natuurlijk. Dan begint dat afgezaagd te worden. Zomaar voor het vuistje weg?
 

Mensdom en dierenrijk
Du-uh, tot op den draad versleten

Carpe Diem
Dat zeggen ze wel, maar laat er eens iets tegenslaan

Vier Russen
Spits! Zeer spits!

Previous

Ze had het al eens gezegd

Next

Een geheim

1 Comment

 1. 17-11-2007, 02:33:50

  Weer zo’n doef,Carpe Diem,of in het vlaams pluk de dag,wat heeft dat nu verband met alles is onder hun gat geregeld?de dag plukken is met plezier gaan werken,aan ’t werk zijn,bezig zijn met wat het ook moge wezen,of niet bezig zijn met wat dat ook moge weze.Dierenrijk en mensendom,da veranderd niet,zijn er met den tijd uitgestorven,meer van gekomen enz,wat die vier Russen daarbij komen doen?zal da geheim zijn waar de raddertjes nu naar mogen raden en draaien

  Geen belang

  —————————————————————————–

  17-11-2007, 07:57:27
  Ha ! Geen Belang !
  Het gaat hem dan ook niet om de betekenissen van die uitspraken hé!

  Het gaat hem over het afgezaagde ervan. Als iedereen die zegt Carpe Diem te leven dat ook deed, dan zouden de mensen op straat wel al lachend rondlopen in plaats van met zure smoelen zoals nu ! Alles is geregeld zodat er helemaal niks geplukt kan worden.

  Maar ’t is niks zenne, niet iedereen heeft een rare hersenkronkel !


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  17-11-2007, 21:43:25

  Ben ooit gevraagd geweest of ik soms Prozac inneem om er zo vrolijk bij te lopen terwijl men in mijn plaats wou bepalen dat ik dat niet kon zijn op dat moment,wel ik pluk de dag,dat aan iemand proberen uit te leggen,heb het al lang opgegeven,ze willen toch niet beter weten,zijn hun zure smoelen,niet de mijne.Wat niet weg neemt dat er momenten zijn dat ik al eens een traantje weg te pinken heb of al eens kwaad kan zijn,maar loop meestal en ook liefst met een lach rond,zo voel ik mij ook!

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: