Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een geheim

Soms hoor je of lees je: “ik weet iets maar ik mag het niet zeggen”. Ach ach ach … de mensen kunnen niet leven met geheimen. Want zeg nu zelf, welk nut heeft het nu om een geheim te kennen als de anderen niet weten dat men het kent.

Dus zegt of schrijft men: “ik weet iets maar ik mag het niet zeggen”. Zielig eigenlijk.

Wel nondepellepatat! We gaan ook wat zielig doen, ik weet ook iets dat ik nog niet mag zeggen. Niet dat het een geheim is, maar mske wil niet dat ik dat vertel vóór ik het volledig kan vertellen. In elk geval, mske was er efkes niet goed van, niet dat het zo iets erg is, maar van de opluchting. En ze belde direct naar Zoneke en zei: “Zoon, je moeder is een super Jennie”. Waar ze dat haalt, weet ik niet, want ze heet niet zo, zelfs niet met haar tweede of derde naam.

In tegenstelling met anderen die iets weten dat ze niet mogen vertellen, mag ik dat dus wel … zo volgende week ergens, dinsdag of woensdag of nog iets later misschien …

Previous

Hoe plezant enervant wordt

Next

Eens vroeg en goed slapen

1 Comment

 1. 16-11-2007, 13:37:25
  sloefken
  het is een genie
  azzo G E N I E E é é é
  dat wil zeggen dat zij iets heeft ontdekt
  uitgevonden , of ineengestoken heeft.
  volge wie kan:
  op naar de volgende episode… Madame
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay//Diamond

  —————————————————————————–

  17-11-2007, 00:54:33

  Leven en laten leven,zijn nu éénmaal mensen die zichzelf zoiets graag wijsmaken,dat ze iets gehoord of ontdekt hebben,die zelfs denken dat ze het warm water nog eens moeten heruitvinden.Wou nog even op dat kunstenaarsgedoe terugkomen,zijn hopen mensen die naar één of andere academie gaan met daar een bezigheid waaronder ze dan hun naam zetten,zonder de pretentie te hebben een grote kunstenaar te zijn of te worden,toch zijn daar soms pareltjes tussen en die mogen er ook zijn,heb zo de beginfaze van waar ik mee bezig ooit geweest ben aan mijn muur hangen op verzoek van mijn kinderen,ik zie die prestaties vol met fouten zitten,allerminst pareltjes,maar bon er hangt iets aan de muur om mij eraan te herinneren dat ik geen kunstenaar ben die ik evenmin heb willen zijn. Iedereen heeft ergens tallenten,is kwestie van met welke doe je iets en welke niet,iedereen maakt daarin zijn eigen keuzes,zijn er die niets doen,dat is gemakkelijk dan kunde niets verkeerds doen,moet men alles van iedereen weten?Zo blijven we bezig en af en toe is het al eens leuk om de radertjes te zien draaien van zij die aan het raden zijn,de veronderstellingen de revue te zien passeren

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén