Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Frans Bauer

Ze zaten aan een tafeltje en dronken en babbelden en luisterden. Ineens zei Max: “wat roept die daar? White power?” en hij fronste boven zijn ogen. mske is een selectief luisteraar en had dus niets gehoord.

En ze zaten aan het tafeltje en dronken en babbelden en luisterden. Ineens zei Max: “die roept dat terug! Volgens mij roept die “white power”. Ik moet het weten”.

Max trok zijn bodywarmer aan met aan de ene kant een vlag van de Confederate states en aan de andere kant het logo van de Sons of Confederate veterans, waar hij lid van is.

Hij stapte naar het bewuste tafeltje, nam een stoel en zette zich. “Mag ik jullie wat vragen?” vroeg hij vriendelijk: “wat roepen jullie eigenlijk”. De twee keken wat verwonderd maar antwoordden toch: “Frans Bauer, want wij zijn fans en we willen dat ze hier eens het één en ander van Frans Bauer draaien.”
 
Tegen het einde van de avond, toen de twee het afbolden, staken ze beiden hun hand op naar Max en scandeerden: “Frans Bauer”.

Klonk dat nu strijdlustig of was dat maar een gedacht?

Previous

De geheimzinnige boodschapper

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 20-02-2007, 00:46:08
    LOL
    Skinheads hebben meer haar dan hersenen naar het schijnt maar dat ze nu ook al naar Frans Bauer luisteren. Haha. Heb jij eeeeeeeven vooooor mijjjjjjj ….
    http://g-man.skynetblogs.be
    Jurgen

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: