Wizzewasjes

Vanuit ons kot

Ja lap!²

Zoals ik vorige keer al zei, mag ik niks beginnen gebruiken of artikels duiken op waarin te lezen valt hoe slecht ik bezig ben1.

Sedert ik ontdekte dat men honing met kaneel aanraadde als middel tegen maagkwalen, eet ik elke dag honing bij het ontbijt. Of ik smeer het op de boterham of ik neem het met een lepeltje.

Het is niet dat ik met al die artikels ga rekening houden, het is gewoon het feit dat ik het meer dan beu ben, maar dan echt meer dan beu, om steeds te lezen te krijgen dat ik blijkbaar alles verkeerd doe, dat ik blijkbaar geen verstand van leven hen. Kotsbeu in de zeventwintigste graad!


Foto’s van Booser Doppelmaartour

1 Het Nieuwsblad

Previous

Luc en de bergop

Next

De Nürburgring

12 Comments

 1. Eerst is iets goed, dan blijkt het weer slecht. Of omgekeerd. Het is inderdaad niet bij te houden.

  • Er zijn dus instanties of firma’s die mensen en/of studies betalen om gewoon alles maar dan ook alles negatief voor te stellen en af te breken.

   Het is niet de eerste keer dat het me stoort, het zal waarschijnlijk niet de laatste keer zijn, maar nu ergerde het me toch. Het is verdorie een natuurproduct (een echte vloek zou mijn imago schaden).

 2. Jasmien

  Waarom zou je geloven dat het niet goed is?
  Als het jou goed doet, zou ik het gewoon blijven gebruiken, nah!

 3. Dat las ik ook.
  Het maakt mij niet veel uit, ik houd er niet van maar een lepeltje in warme melk bij een zere keel helpt wel, vind ik. Dus blijf ik dit soort dingen doen wat ze ook zeggen.
  Ik gebruik de goedkoopste die ik vinden kan.

  • Ik gebruike het ook gewoon bij zere keel. Maar ik vond het wel de moeite waard om eens te proberen voor die maag.

   Ik moet zeggen dat ik sedertdien geen maagtablet meer genomen heb. Meer nog, ik heb ze zelfs al uit mijn sjakosj gehaald.

 4. Honing met kaneel, dat ga ik ook eens proberen.

  Verder blijf ik lekker eigenwijs mijn eigen keuzes volgen.

  Zonnige groet,

  • Bij mij helpt het. Hopelijk bij jou ook. Het is een kleine moeite bij het ontbijt en zeker beter dan Gaviscon.

   Ik doe ook mijn zin, maar het zou prettiger zijn als een ander er zich niet bemoeide en dan waarschijnlijk nog om er zelf beter van te worden.

 5. Het is gewoon nooit goed of het deugt niet. Onze oma’s zijn allemaal groot geworden met huismiddeltjes die heel goed werkten. Wij kregen melk met honing tegen keelpijn, of een doorgesneden ui op de borst tegen de hoest. Gewoon lekker blijven gebruiken. Je wordt er in ieder geval niet slechter van en bijwerkingen heeft het ook al niet.

  • Er zijn zeker middeltjes van vroeger die het nog altijd goed doen Maar er zijn er wel degelijk verdwenen door een periode van een teveel aan medicatie.

 6. De medische industrie of hoe men dat ook noemt is zowat een maffia geworden. Alles is slecht maar zij hebben een wondermiddel. Achteraf is het dan weer schadelijk voor wat anders maar daar hebben zij dan ook weer een pilletje of siroop voor.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: