Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rijstpap op bestelling

“Ik wou je wat vragen” zei de telefoon “kan je tegen volgende dinsdag als je komt een grote kom rijstpap maken?” Toen mske, verrast door de vraag, zo niet direct “ja” zei, argumenteerde de telefoon verder “want Amke eet dat ook graag”.

mske had al een pooske zelf zin in rijstpap, maar dat komt er nooit van. Nu staat de kom rijstpap hier omdat ze in de keuken gevaar loopt. Maar hier loopt Slow al likkebaardend rond.

Previous

Hij gaf de geest

Next

mske kookte daar niet mee, Slow wel

1 Comment

  1. 20-11-2007, 20:39:19

    Lust ook wel die rijstpap,geloof al langer dan vandaag niet dat ik ooit op die plaats ga geraken waar ze die met die gouden lepeltjes zouden hebben,nog minder dat die plaats bestaat,dat als ik rijstpap wil eten ik die zelf nog eens één dezer zal moeten klaarmaken,of misscien de change heb ze ergens voorgeschoteld te krijgen waar ik toevalig ben

    Geen belang

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d