« …

Op een dag kwam er rijstpap ter sprake en de man beweerde erg graag rijstpap te lusten. Dus stelde mske voor rijstpap te maken waarop Ex ineens bezwaren had, de vrouw beweerde dat enkel die uit blik goed was en de kleine zijn vinger in zijn mond stak en begon te kokhalzen.

Dus ging mske voor hen drie ravioli maken en dan voor twee man rijstpap.

En ze gooide de ganse bende buiten want een kokend mske moet je met rust laten.

Toen het eten zo goed als klaar was kwamen de hongerigen binnen en de kleine snoof en zei: “wat ruikt hier zo lekker?” en hij snoof aan de rijstpap en zei: “ik eet dat!” En mske kreeg het zo op haar systeem van dat krengetje dat ze kortaf zei dat er niet genoeg was voor hem. En ze schepte ravioli op zijn bord, die hij niet wou eten.

Waarop tussen het koppel een echtelijke ruzie uitbrak omdat de vrouw vond dat de man hardvochtig was omdat hij de rijstpap niet wou afgeven. Waarop de man zijn vinger in zijn keel stak en kokhalsde.

En mske liet Ex weten als hij ooit nog van die leuke vakantie-ideetjes had dat hij alleen kon gaan.