Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tsjoem en tsjie en uch en kuch

mske sbreekd med een verstobde neus. Dad klinkd duz een beedje azo.

De nacht voor deze was ze een paar keer wakker geweest met het idee van overstroming in haar hoofd en jawel, gelukkig lagen de zakdoekskes binnen hand-én neus-bereik.

Gisteren is ze rond negen uur gaan slapen en vanmorgen was ze héél wat beter maar nu sbreekd ze zo raar.

Het is dus weer zakdoekentijd. mske gebruikt papieren, want mske hare snuffer wordt rood en gaat kapot. Gelukkig liggen er hier altijd een stapel van die papieren zakdoekskes. Slow echter wil zijn stoffen zakdoeken, maar die mogen niet gestreken zijn. Dat zal momenteel ook geen lachertje zijn want ons wasmachine zwiert niet meer sedert gisteren avond. Allee … het centrifugeert niet meer.

Previous

Overeenkomsten

Next

Klusserdeklus

1 Comment

 1. 12-02-2008, 20:15:20
  neus/zak ?
  hmm, neus- of zakdoek? ik zou spreken van neusdoek als de frequentie hoog is van het snuiten vermits hij dan meer tegen of rond de neus vertoeft…is de verkoudheid minder en hij meer in de zak van… zit dan kan je zakdoek gebruiken, zit je echter in de half/half situatie wel dan…gebruik je maar papieren…
  koenie kiplekker, die denkt dat ms met haar kont heeft bloot gelegen, groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  12-02-2008, 21:37:15
  och och,
  ms is verkouden.Je ontkomt er niet aan ,ik heb het al twee keer gehad deze winter-herfst of hoe moet ik de achter ons liggende maanden noemen! Ik geloof dat heel Belgie zo’n verkoudheid heeft gehad.
  Maar ik heb toch liever papieren gevalletjes om de snotters op te vangen. Hup de vuilnisbak in ,geen verder werk eraan. Maar ’t is eigenlijk beter dat je die dingen niet nodig hebt.Weet je wat je aan slow kunt geven :een laken dan kan hij daar een eindje mee voort!
  Ja die horoscopen. Je gelooft er niet in en. toch ben je curieus hé! Ik ook en dan moet ik me een kriek lachen want dan beschrijft het dingen die op mij niet meer van toepassing kunnen zijn. Ik zoek nu geen “lief ” meer en ook geen “werk” meer. En bij die chinezen ben ik een Draak ,als ik daar de inhoud van lees …dan vergeet ik het maar vlug!haha.
  O vroeger deed ik dat ook graag ,met je snijtanden een appel afraspen of een wortel of een koekje . Ik at niet graag prince koekjes maar wel van die wafeltjes met vanillecreme tussen en ik at dat precies zoals jij beschreef. Maar ik heb nu valse snijtanden en dat gaat niet meer,snif snif! Ik kan zelfs geen appel meer afritsen. Ik ben wel verplicht om ze in stukjes te snijden…ik voel me dan echt een “oed metje”
  Ik ga je nu maar veel beterschap wensen en hopelijk zijn al de werken bij jou nu achter de rug! of niet soms?
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

  —————————————————————————–

  13-02-2008, 22:27:45

  ik eet petit beurekens met choco met schijfjes banaan daarop als het niet één mijner ander fabrikaties is

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: