Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Klusserdeklus

Er zijn van die dagen die zo rot beginnen dat je denkt dat je eigenlijk beter in je bed was gebleven. Juist? Juist!
 
Het was er zo ene van morgen. Gisteren was mske stikkapot van die verkoudheid en dan ging het wasmachien nog in de fout. Vanmorgen had Slow een afspraak en alles leek verder fout te lopen. mske oversliep zich twintig minuten waardoor ze haar douche achteruitzette en eerst kwam ontbijten. Toen wou haar pc niet opstarten. Eerst helemaal niet. Bij de tweede poging liep hij vast op Outlook Express en bij die poging wilde hij zelfs niet meer af. Bovendien was de confituur op. En dat was nu precies de druppel! Die stomme pot confituur. mske werd gralijk vies gezind ineens.

Slow vertrok en mske ging douchen en daarna … daarna begon alles op rolletjes te lopen, net of die rolletjes net gesmeerd waren.

 • Ze ondernam een derde poging voor de pc, maar ze hield Outlook Express als laatste. Geen vuiltje aan de lucht.
   
 • Ze las op het garantiebewijs van het wasmachien dat ze indertijd toen ze het kochten, een bijkomende verzekering hadden genomen op wisselstukken en dat voor acht jaar. Ze belde Whirlpool en effectief, als er stukken kapot zijn moeten ze die niet betalen. Als ze dat zelf kunnen maken, kost het hen niks.
   
 • Slow had succes op zijn promotour en haalde een eerste bestelling binnen.
   
 • Slow was een potje confituur gaan halen.
   
 • mske was het beu dat er hier iets al vijf jaar boven haar hoofd hing als een zwaard van Damocles. Ze heeft daar een mouw aan gepast. Ze heeft dat zwaard met succes een beetje verplaatst.

Sjaans dat ze vanmorgen niet terug in bed gegaan is. Ondanks de verkoudheid zit er toch een klein, smal gouden biezeken rond de dag van vandaag. Nu Slow nog overtuigen om toch maar te proberen om dat wasmachien zelf te repareren, met de hulp van een klusforum natuurlijk.

Previous

Tsjoem en tsjie en uch en kuch

Next

Efkes stoppen met verbouwen

1 Comment

 1. 12-02-2008, 23:38:01
  die ken ik!
  jacobus en corneel, keken we altijd naar toen de kinderen klein waren. maar die kan je inderdaad beter op tv houden…

  olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén