Vandaag hebben we de ganse dag alleen gezeten. Slow en mske waren naar meubels gaan kijken. Zolang het beschrijf van het huis niet achter de rug is, willen ze eigenlijk nog geen nieuwe meubels kopen. Maar mske is het wel beu om op een matras op de grond te slapen, omdat ze geen enkel bed heeft waar Slow ook in geraakt.

Ze hebben daar toch hun smaak gevonden en hebben het bed dan maar besteld omdat zulke grote bedden altijd op maat moeten gemaakt worden. Dat wordt 17 weken levertijd.
 
Nadien stelde Slow voor om efkes naar Sluis te rijden omdat mske daar nog nooit geweest was. Ze kreeg direct visioenen van mannen die met hun pet voor hun ogen liepen en onbekend wilden blijven. Slow verzekerde haar echter dat Sluis eigenlijk niets inhoudt maar dat het daar altijd druk is.

En dat is een waarheid als een koe! En mske heeft daar problemen mee, ze heeft een menigtefobie (als dat al bestaat). Toen ze thuiskwam stond haar pinnekeshaar nog omhoog van dat gewriemel. Volgens haar zijn er meer drogisterijen dan sexshops. Waarom moeten ze daar dan zo onnozel over doen?

Er was volgens mske meer erotiek in de aankoop van een bed voor twee dan in een bezoek aan Sluis.