Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nachtmerrie²

Deze nacht heeft mske voor de tweede maal een droom gehad, wel lichtjes afwijkend van de eerste keer maar toch identiek.
 
Zij en SS zitten samen en babbelen erg genoeglijk. En mske vraagt aan SS waarom ze, aangezien zij het samen het toch kunnen vinden, toch Slow zó moet pesten, waarop SS iets antwoordt dat vannacht zinnig klonk maar dat mske zich nu niet meer herinnert maar ze zegt wél dat zij op het einde zal triomferen. En dan zijn mske en Slow op een evenement en “plots” is hij weg en ze vindt hem niet meer terug.
 
Nu kan het zijn dat het dreigement van SS dat “hij zàl boeten” in haar hoofd speelt, want hoe kan je iemand laten boeten als je “wettelijk” gezien niets meer kan ondernemen om zijn leven tot een hel te maken? Op die vraag wil mske zelfs het antwoord niet geven alhoewel ze SS best in staat acht om zoiets te doen.
 
“Dromen zijn bedrog” zeggen “ze” maar is dat ook zo? Daar twijfelt mske dus aan. Enkele jaren terug, toen alles koek en ei was met Ex, droomde ze dat ze aan het sterven was en dat de dader Ex was, wat ze toen hoogst belachelijk vond. Enkele dagen later droomde ze, véél intenser, dat ze stierf, neergeschoten door een “onbekende” vrouw. Ondertussen is het eerste toch uitgekomen. Hoe kon ze van SS dromen als ze haar nog niet kende? Was zij dat wel?
 
Ze is dus onmiddellijk op google gaan zoeken en kwam op een site over dromen terecht, waarin staat dat “je de besturing zélf in handen moet nemen”. Nu intrigeert haar echter het “waarom” ze dat droomt. Een verwittiging? Of is het gewoon angst omdat ze té gelukkig is en dat ze bang is dat het niet kan blijven duren?

Previous

Voor dringende zaken behalve als ’t gesloten is

Next

M/V

1 Comment

 1. 15-08-2003, 11:10:24
  Slow
  Mag ik Slow mee komen straffen ?
  Ik ga eens een goei straf bedenken; tegen zijn goesting een terras gaan doen, 10 blz turnen, een pint gaan pakken met hem, …

  Slow is namelijk ECHT een slechte mens, ik heb er nog NOOIT een slechter gezien, wat denkt die wel, zomaar iets meebrengen voor mij uit Holland !!!

  En dat vriendelijke, zal wel iets achter zitten !

  Lalalalalalalalalalalalalala

  http://wwnet.be
  max

  —————————————————————————–

  15-08-2003, 12:26:12
  Vriendelijk dank voor het aanbod !
  Aangezien U de zaken zo voorstelt, zal ik er wel zorg voor dragen dat Slow, op de door U aangehaalde wijze, “gestraft” wordt en zelfs nog “straffer”.

  Als U dan zo vriendelijk wil zijn ondertussen SS op aangename wijze bezig te houden, zou U mij van grote dienst zijn.

  U kent de dame in kwestie en U zal zich dus niet vervelen.

  Veel plezier !

  En nu ga ik kopke-buitelen … mijn gras is groen !

  ms

  —————————————————————————–

  15-08-2003, 13:33:44
  hmmmm
  SS op aangename wijze bezig houden.

  Hmmm ik moet juist schorseneren gaan eten in Verweghistan dus da zal voor nen andere keer zijn

  max

  —————————————————————————–

  15-08-2003, 18:41:54
  Dromen
  Die droom is gewoon over wat u overdag bezig houdt. Het is een verwerkingsproces van het onderbewustzijn. Omdat je dikwijls met die dingen in je hoofd zit, moet zich dat op den duur op één of andere manier uiten. Bij jou heeft zich dat nu geuit in een droom. Je zit met onderdrukte angsten om hem te verliezen. En de stress die zich de laatste tijd voordoet ivm je verhuis speelt daar ook een rol in. Stress en angst is iets wat je zo snel mogelijk moet proberen aan te pakken. Al eens aan relaxatie gedacht? Ik kan je hier meer over vertellen, maar dan zullen we wel mailen.
  http://mysteriouske.skynetblogs.be
  Myst

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén