Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het wil weer lukken

mske was boos, al kan er niemand iets aan doen. Het eerste jaar dat zij en Slow samen waren, vroeg ze Zoneke of hij afkwam voor Slow’s verjaardag en hij antwoordde: “als zijn eigen dochter voor hem niks doet, zie ik niet in dat ik er iets voor zou kopen”. En mske werd boos en zei dat hij moest leren luisteren, ze had gevraagd “komen”, niet “kopen”.

Sedertdien is er veel veranderd. Zoneke en Slow kunnen nu goed met elkaar opschieten. Op 7 mei wordt Slow 50. En mske plande een verrassingsfeest, maar ze vond dat, als Zoneke er niet was, dat dat de indruk gaf dat ze nog niet wilden komen. Nu vraagt ze hen dat zondag vóór ze dat aan haar broers en Slow’s broer en zus vraagt. En ze zegt er bij dat moeten opletten met moederkesdag, zodat ze er rekening konden mee houden dat ze misschien nog wel naar mamaBollie moesten ook. Geen probleem! Ze komen op 7 mei voor Slow’s verjaardag.

Daarnet telefoon! Op 7 mei doet dat Bollie’s neefke zijn eerste communie! Daar kan niemand aan doen, maar overal zijn eerste communie’s op O.H. Hemelvaart of op Sinksen. Neeje! Lap! Uitgerekend op moederkesdag! En mske werd boos. En Slow wist niet wat er gebeurde en waarom mske zo ambetantig rondliep. Ze heeft het hem uiteindelijk verteld.

Nu is Zoneke daar natuurlijk ook niet goed gezind over. Hij zei wel: “een communie is toch maar één keer een probleem” waarop mske antwoordde: “Slow wordt ook maar één keer 50”. Maar door wat vroeger gebeurde, denkt hij nu dat mske gaat denken dat hij niet wíl komen en hij ging al in de verdediging vóór mske iets zei.

Previous

Kenners en weters

Next

Constante

1 Comment

 1. 03-01-2006, 17:34:19
  viola ze
  k’ha een linkske beloofd he! en staat er nu op ze!
  tot blogs……scottie
  http://dirks.skynetblogs
  scottie

  —————————————————————————–

  04-01-2006, 10:06:49
  Goede morgen
  Miljaardedju is da da lieke van de zeven dwergskes? Daar zal Pepino godverdomme blij mee zijn.
  http://dendwarsligger.skynetblogs.be
  den dwarsligger

  —————————————————————————–

  05-01-2006, 11:27:27
  Opluchting
  Eens goe vloeken dat kan opluchten zenne!
  http://makenanasday.skynetblogs.be
  Nana

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén