Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sterke schouders

Het was weer een avondje FC Kwibussen en deze keer gaan we er meer dan één postje aan wijden. Want er zitten een paar leuke anecdotekes aan vast.

Toen Slow en mske in de kantine binnen gingen zagen ze dat Swa en Jan al aan het uiteinde van de bar hingen. Dat is de gekende plek waar Slow en mske hen dan kunnen vinden. Slow kende Swa al van vroeger en toen ze hen een paar keer tegen kwamen werd het al snel de gewoonte van efkes met hen iets te drinken voor de match en wat bij te klappen.

Zoals gezegd kende Slow Swa al een paar jaar maar Jan was een totale onbekende en eerst dachten Slow en mske dat Jan niet kon spreken, hij deed alles af met handgebaren. Na enkele keren kregen ze hem toch te horen en nog later bleek dat er eigenlijk iets scheelt met Jan al kan mske moeilijk juist zeggen wàt. Normaal zitten Slow en mske op een andere tribune maar bij een vriendschappelijke match zaten ze toch eens samen genoeglijk te kijken, te babbelen, te supporteren en terwijl de meeste supporters recht springen en iets roepen of iets zingen, deed Jef dat met handgebaren. Hij leek met zijn rechterhand alle kwibussen naar voor te schuiven en maakte dan met zijn linkerhand een 0 en met zijn rechter een 1. Swa babbelde gewoon verder, blijkbaar kende hij dat al. In de tweede helft deed Jan identiek het zelfde maar dan met zijn linker hand en maakte links een 2 en rechts een 0.

Sedertdien had mske al bemerkt dat, telkens ze iets zei, dat Jef kon beamen hij gewoon zijn duim opstak en op haar schouder klopte. Niet alleen bij haar natuurlijk, al heeft hij wat problemen met Slow zijn schouder.

Gisteren vroeg hij of hij volgend jaar, als hij vakantie had, eens mocht langskomen. Natuurlijk mag dat, we hebben het al gezegd, als dat tijdig verwittigd is, maakt mske daar extra tijd voor vrij. Het enige dat ze zal doen, als Jan hier ooit langs komt is toch terug zorgen dat ze een bloes of pull heeft met epauletten.

Previous

Politiek gedoe

Next

De dansende tram

1 Comment

 1. 01-10-2006, 14:02:41
  ))
  oogielen zijn ook een oplossing, hele hoge…
  saluukes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  01-10-2006, 18:52:14
  =^..^=
  Sloefke, vraagt ne keer aan mske of die Kwibussen echt kwibussen heten…. FC Kwibussen!!!! loooool…. of is dat voor de praaivesie??? )))
  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  02-10-2006, 11:39:57
  jefffff!
  volgens mij had jef dit weekend handen en vingers te kort om de uitslag te tonen….en als dat in de toekomst nog gaat voorvallen,laat ons hopen voor FC Kwibussen, dan lijkt mij inderdaad een harnas van het minste comfort……
  koenie berlingo,die zijn harnas in het weekend gerust in bruikleen wil geven,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén