Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waarom googelen als je kinderen hebt

Zo rond de middag ging de telefoon.

“Over die co-commentator” zei Zoneke “is dat die niet die van de VRT die naar de VTM verhuisde?” Marc Vanlombeek. Die had ook ooit nog in het na-het-Fred-De-Bruyne-tijdperk, samen met Mark Uytterhoeven, de verslaggeving verzorgd. Daar had Slow het vanmorgen ook al over gehad toen mske hier zat te peizen.

“Neen” zei mske “het was iemand die zelf met de koers te maken had gehad”.

“Lucien Van Impe was ooit ook eens co-commentator” zei Zoneke.

“Lucien Van Impe! Die is het!” zei mske

“Anders was er ook nog Dirk De Wolf ” ging Zoneke verder. Dat herinnert mske zich ook nog wel, die kwam wel meer. Maar Lucien Van Impe heeft niet zo dikwijls mee gecommentarieerd, als het al niet een eenmalig iets was. Hij zal te goed geweest zijn. Want hij had tactische koerszaken uit de doeken gedaan afgewisseld met info over de aan de gang zijnde wedstrijd en mske had er ’t een en ’t ander van opgestoken en het een interessante verslaggeving gevonden.

“Stel dat er nu iemand reageert en zegt dat het niet kan” zegt Slow die er geen weet van heeft dat Lucien dat ooit deed of het zich toch niet kan herinneren.

“Dat is niks” zei mske “dan moeten die me maar weten te zeggen wie ’t wel was”. Maar mske twijfelt er niet meer aan.

Previous

De man die zijn eigen echo is

Next

Menopauze, alternatief voor “loop naar de duvel!”

1 Comment

  1. ik word zot van dat gemèkker van die sportjournalisten! Ze doen alsof ze razend enthousiast zijn en dan brullen ze er maar op los. Voor mij hoeft dat niet ,ik zal zelf wel bepalen wanneer ik enthousiast ben. Dat horen ze ten huize dekindertjes dan wel,hahaha!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén