Omwille dat hier de verwarming en de badkamer nog moet geplaatst worden, wil mske dat wij momenteel in de keuken blijven. Als zij er is mogen we in ’t buro ook. Gisteren ging de schouwveger komen en wou ze ons alle vier in de keuken hebben. En ze vond mij niet!

Grote paniek!

Héél grote paniek!
 
En hoe erg ik ook mijn best deed, ze hoorde me niet! Want ik zat in de kast. Dat is een oude kast die ze wil overschilderen zodat die past bij het geheel maar die kast kan niet goed dicht. En Karboenkel zat aan die deur te foefelen en Slow heeft die deur dichtgeduwd met mij daarin!

Ohlala … dat was bijna een thriller, alleen in die donkere kast!

mske begon alle kasten na te kijken omdat ze weet dat ik het kan en toen deed Slow die ouwe kast open en ik stormde daaruit en dan hebben mske en ik mekaar wel een half uur zitten troosten.