Daarnet toen mske een natte dweil door de keuken haalde, zat Karboenkel … in de keuken! Slow, die Karboenkel ook al kent, zegt dat wij zo dwars zijn, dat we in de keuken gaan liggen als dat beter is van niet en als we er in moeten, er met geen stokken toe te bewegen zijn. Ahem!

Dus Karboenkel zat in de keuken. En Karboenkel heeft een hekel aan nat, aan de dweil en zeker aan een natte keukenvloer want hij is al een paar keer op zijn sjokkedeizen gegaan na een uitschuiver. Dus liep hij over de kast, over de frigo, over de wasmachine en over de vaatwasser en stootte daarbij de ganse ramsamsam om.

En mske plantte de vloertrekker op de grond en stak haar vinger uit naar Karboenkel en zei: “Als jij vandaag nog iets uitsteekt dat mij niet zint, dan steek ik jou eens in de emmer”.

En nu komen Bollie en Zoneke straks met Amke en mske is er al niet erg gerust in. Ze denkt wel dat wij Amke gaan negeren omdat we niet weten wat dat is maar dat Karboenkel wééral de cirkusheld zal spelen.

Ik zou nu niet Karboenkel willen heten!