Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Die zwarte

Toen Bollie zwanger was, moesten wij altijd in de keuken als ze hier was. Maar nu gisteren ja, geen zwangere Bollie en iedereen zat samen rond de tafel en wij zaten er ook bij. En Amke wou rondlopen, ze wou bij de “poeve” en dat mocht niet want wij waren geen kleine Amkes gewend en toen zei Bollie: “en dan die zwarte!”

En mske keek verbaasd want die zwarte is de enige die te betrouwen zou zijn met Amke!

Tja, ik zou boven op mijn kast gaan zitten en daar kan die ukkepuk sowieso nog niet aan. Maar Mouche zou durven meppen als Amke aandringt en Toke blazen misschien, maar die zouden eigenlijk de kans niet krijgen want Karboenkel eist altijd alle aandacht voor zich op. Uiteindelijk zouden die twee toch ook op de kast gaan zitten.

En Karboenkel zou Amke zo beflodderen dat ze aan ons niet meer zou denken. mske zei dan ook: “Karboenkel is de liefste als het op flodderen aankomt” en ze nam Karboenkel op en ging ermee naar Amke en hij gaf kopkes en Amke aaide hem en zei: “aaipoev”!

Previous

Goenacht

Next

Zwemmen is een sport

1 Comment

  1. 29-03-2005, 13:06:30
    tuurlijk
    jullie zijn toch poezen…

    guusje en han zijn inmiddels ook een hecht team

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén