Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De vaas op het venstertablet

Een nieuwe morgen en een nieuw geluid, ik wil dat dit lied klinkt als het gefluit … gefluit mijn voeten, jà … een boenk dat horen en zien vergingen. Natúúrlijk had mske dat gehoord! Natúúrlijk had Slow dat gehoord!
 
mske lag nog in bed, het was 10 voor 7, ze was al stilaan aan het ontwaken en dat proces werd dan ineens versneld. Slow was op het klein buroke en kon evenmin denken wat het geweest kon zijn.
 
Het was de vaas, die Zus haar had proberen af te troggelen, maar die ze zélf zo mooi vond. En toen Slow binnenkwam, zat ik natúúrlijk op de vensterbank.
 
mske was héél erg boos! Niet om de vaas op zich maar gewoon het feit dat alles wat ze mooi vind of wat haar interesseert vernield of onachtzaam behandeld of zelfs gewoon genegeerd wordt.
 
En natúúrlijk vertelde Slow dat ik op de vensterbank zat toen hij binnenkwam!
 
De overdrager!
 
En mske zei dat wij maar konden wachten van eten tot ze zélf gegeten had. Andere dagen geeft ze ons Whiskas en eten we alle zes gezamenlijk. Wij natuurlijk niet aan tafel, die tafel is daar niet groot genoeg voor.
 
Maar nu hoorde ik haar zeggen dat ik normaal gezien niet op die vensterbank ging, wat waar is, maar dat ze het zó voor haar ogen zag. Mouche op de vensterbank en ik die haar wou gaan petsen. En toen ik aan tafel kwam kijken of ik de randjes van de paté niet kon krijgen zei ze: “stinker”.
 
Poeh!

Previous

Tarzan, de held van het groene woud

Next

Beschermd: Ze komt terug

1 Comment

 1. 09-10-2003, 11:04:59
  Niet plezant he
  sja, beetje braver zijn in t’vervolg, ik geef mske 100% gelijk , bij ons is dat ook zo ….
  Maare … Overdragers krijgen van t’zelfste laken een broek hoor …

  Bloodyke

  —————————————————————————–

  09-10-2003, 11:07:36
  Oeps
  dacht dat het mouche was die overgedragen had ….

  Bloodyke

  —————————————————————————–

  09-10-2003, 11:21:12
  Groetjes aan een poesenvriendin!
  Ik ben even een dagje niet geweest en ik had hier weer veel bij te lezen. Ondertussen ook nog een paar leuke gedichtjes bij gekomen.
  Als ik dat hier allemaal lees, dan zie ik er in gedachten ook de beelden bij.Ik ben ook benieuwd welke spulletje voor halloween jij zaterdag gaat kopen. Wij hebben niet zo’n grote etalage, dus echt veel kan ik er niet in zetten, maar een beetje versieren hoort erbij.
  Liefs en een dikke knuffel aan mijn lieve poesen.
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  09-10-2003, 11:21:53
  *grijns*
  En hij heeft nog niet komen lezen …

  héhéhéhé

  Mouche is volgens mij op verstandelijk gebied niet 100%. Ze “vliegt” soms als een wilde door het huis, soms als één van de anderen in de buurt komt, of als “wij” als ze eet.

  Maar als ze op die vensterbank ligt kan je haar aanhalen en strelen, zonder probleem. Ook soms, als we zitten en haar dan roepen, komt ze wel, maar je mag haar niet oppakken.

  Vroeger lag die op mijn benen toen ik naar de koers keek, maar sedert Karboenkel er is lukt dat niet meer. Hij is nogal jaloers.

  Ook vroeger, na Ex en vóór Slow, sliep ik met Karboenkel aan één zij en Mouche op mijn voeten. Allé voor zolang Karboenkel dat tolereerde hé …

  ms

  —————————————————————————–

  09-10-2003, 13:30:29
  O
  Dan heb je nog geluk, want ik denk dat ons Tjoepeke (moet opletten met wat ik schrijf want ze zit naast mij op de stoel) haar soms mispakt aan Oelleke. Elkaar treiteren tegen de sterren op, dan door het huis crossen met 2 dikke plumeau’s als staarten, en ons Oelleke springt dan door het deurgat ( moet nog een raam in…) Tjoep vliegt er dan achter, maar vergeet te springen , remmen zit er al niet meer bij en vliegt dan met hoofd en al tegen de deur. Resultaat : Tjoep ligt onderste boven, Oelleke komt weer lachen met Tjoep en springt er nog es boven op om haar Victorie nog es kracht bij te zetten ….

  Bloodyke

  —————————————————————————–

  09-10-2003, 15:52:53
  Goed gelachen!!!
  Weer mooi verteld zulle! Oh, ik kan het me zo inbeelden hoe het daar aan toe gaat bij jullie!
  http://peachy.skynetblogs.be
  Eva

  —————————————————————————–

  10-10-2003, 22:17:01
  Yep,
  ik ken maar 1 iemand die een verhaal zo kan vertellen, hehe…

  Risa
  risake@hotmail.com

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén