Deze nacht om 01.16u lag mske nog te vertellen, over wat zij dacht over de voorvallen van gisteren.

Om 3.14u lag ze al terug wakker. Denken en denken en denken en denken en nog denken tot Slow zich om 05.40u omdraaide en zag dat ze wakker was. Toen werden de plannen voor vandaag op geschoven, het ging toch regenen ook.

mske is daarna terug in slaap gesukkeld en werd gewekt door Slow die zei: “mske, wat ben je aan het dromen?” Niet moeilijk, mske was ergens en ze werd opgebeld door tante ms die vroeg of ze wou terug bellen want haar belkrediet was bijna op en toen kreeg mske de hippentrip want ze kent het telefoonnummer van tante ms niet van buiten. Toen ze dat gevonden had -dat nummer bestaat, maar is niet dat van tante ms- hoorde ze nog net de stem van haar vader in de kamer er naast die zei: “daar wonen mijn dochters, maar de boosaardige is de mooiste, de beste, de …” mske die verbaasd was, want zij en de boosaardige hebben nooit rechtover mekaar gewoond, zei tegen de gastvrouw die er ineens erg als Schoonzusje uitzag: “zie je wel dat hij dat altijd gezegd heeft, zie je wel …” en dat had Slow gehoord.

Slow stond op, mske had een zeurend hoofd en is nog een uurtje blijven liggen met een dafalganneke …