Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Olympisch minimum hoogspringen

Daarnet was alles hier rustig en onder controle. De deur stond op een kier met het “Ingenieus Slow Systeem”. Eigenlijk is dat een ijzeren draad die vervormd is tot iets dat aan elke kant een haak heeft. Rust, stilte en keyboard getik en dan ineens, een boenk dat horen en zien vergaan. Die deur springt open en er is een geruis en geroefel van alle duivels uit de hel.
 
mske kijkt naar die deur maar daar is niets! Slow begint stilaan langs de luster terug naar beneden te komen, dat is ook geen zicht zo tegen dat plafond. mske vraagt: “wat was dat?” en Slow zegt: “awel hé, awél dat was die zwarte aap!” Maar Karboenkel had hem al verstopt omwille van die reuzesprong die Slow gemaakt had. En mske zo direct: “ocharme … Boenkieboenk, kom hier zenne”. Zat hij weer op de schoot zé, dat schootmanneke! Poeh!
 
Maar ja, Karboenkel die moet altijd achter mske haar hielen lopen hé en daarnet had ze zo een opdoffer gehad dat ze naar de living gegaan was en toen ze terugkwam stond die deur op een kier en heel waarschijnlijk is hij zo in de gang geraakt. En mske zegt dat, als hij buitengesloten is, hij dat mag! Slow heeft wel zijn haken moeten herplooien, die waren een klein beetje uit model, die maakten een hoek van 180 graden ziede!

Previous

Beschermd: Pausen

Next

Staafmixer

1 Comment

 1. 17-10-2003, 09:17:16
  leuk
  Toch wel leuk vind ik al die beweging in huis.
  Je kan het zo fijn vertellen, dat slow zelfs in de luster hong,hi,hi.
  Bij mij in de keuken hangt ook een manneke in de luster het is een laaf uit de Efteling de elektricien laaf die moet de lichten en zo maken.
  Ik heb die eens gekregen en maar in de luster gehangen ook en die hangt er nog steeds.
  Liefs van Marian
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  17-10-2003, 09:58:06
  Piep,
  You were spotted MS’ke hihihi. Goeie morgen.
  Troost u bij ons is er ook altijd jaloesie, den een krijgt minder wrijfkes dan de andere zogezegd yé right! Nooit geloven wat ze u vertellen hihihi.
  Enne … Sloef… beetje minder jaloers op karboenkel, hij is vele jonger als gij maar gij hebt de charme

  Bloodyke

  —————————————————————————–

  20-10-2003, 15:11:41
  amai
  is da wel een kat??? die haken zo krom plooien… zeker van dat het geen vermomde tijger is of zo?
  http://mysteriouske.skynetblogs.be
  Myst

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén