Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Staafmixer

Slow is blij, Slow is zelfs heel blij. En als ik nu ga zeggen waarom dan gaan er veel zijn die van ongeloof zeker 5 minuten met hun mond gaan openzitten!
 
Slow is blij want hij heeft eindelijk een snelkookpan!
 
Sinds wij Slow kennen heeft hij verteld over zijn snelkookpan en dat hij toch terug zo een snelkookpan wou. En dan zei mske altijd dat hij zich dat moest aanschaffen als hij dat zo graag had.
 
En dan zei Slow dat hij graag soep maakt in een snelkookpan en dat zijn soepen zo lekker zijn. En mske denkt bang aan al die soepen want ze is niet erg soep-gezind.
 
Gisteren vertelde Slow’s zus dat er in de Aldi snelkookpannen stonden en mske dacht dat toch al veel te laat ging zijn.
 
Vanmorgen voor dag en dauw zat Slow de adressen van de Aldi in de buurt op te zoeken en stond op tijd en stond voor de deur van de Aldi in Gingelom … en hij had er nog een.
 
En hij bestudeerde het ding en wou het direct uitproberen. Hij zette gewoon water op en liet daarna de stoom ontsnappen en ik smeerde hem als de gesmeerde bliksem.
 
En omdat hij zo enthousiast was en nog maar eens zijn kervelsoep bestoefte dacht mske dat nu alles in orde was, maar Slow zei: “nu nog een staafmixer!”

Doe nu jullie mond maar dicht!

Previous

Olympisch minimum hoogspringen

Next

Kraaiende kat

1 Comment

 1. 17-10-2003, 14:49:10
  Ik ben gene snel kookpan
  Maar wel een staafmixer.
  Werkt dat fijn zo’n snelkookpan, is de soep dan eerder klaar. Ik heb er nog nooit mee gekookt. Als het in tijd scheelt, dan ga ik nog eens naar de Aldi. Een staafmixer heb ik al, geerfd van Roger zijn moeder. Dat is een hele fijne en mixt de soep heel mooi.
  Veel plezier met de snelkookpan!
  Knuffels aan de huiskameraadjes.
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  17-10-2003, 14:55:14
  ik lig hier krom van het lachen
  omdat ik weer een stomme typfout van mij zie. Zet ik me toch in het vorig berichtje, dat ik geen snelkookpan ben. Och sorry hoor, dat ik zo stom doe. Ik bedoel daar echter……Ik heb gene snelkookpan. Die letters zitten op dat toetsenbord ook zo dicht bij elkaar.

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  17-10-2003, 15:36:03
  Ik ook niet ! héhéhé
  Ik heb dat ook nooit gebruikt maar heb nu eens na gaan kijken op het net. En daar staat dat het beter is omdat je groenten sneller gaar zijn en er dus minder vitaminen verloren gaan.

  Ik zal straks eens kijken of Slow ooit soep maakte met een gewone kom want anders kan hij ook geen vergelijking maken.

  Maar hij is nu nog een stukje speelgoed gaan halen, nl. een ladder die je kan ombouwen tot een stelling. Die gaan we hier hard nodig hebben in de gang !

  EN DE FOTO’s VAN DE KATTEN !

  Ik had dat zelfs niet gezien … maar ik dacht dat zowieso toch niet … héhéhéhéhéhéhéhéhé …..
  http://http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  17-10-2003, 15:56:15
  Kookpot
  Deze pot moet ik nog uittesten is een iets ander systeem. Met de vorige pot v.b.:aardappelen van de moment dat je uw vuur opzet +/- 10 min en de aardappelen zijn gaar. Soep: Ik doe de benodigheden in de pot met een bodempje water, kootijd niet meer dan 3 min als je de soep niet doorsteekt. Ondertussen wel al water gekookt die voeg ik dan bij en werk af.

  Het is wel even zoeken met de kooktijd maar het loont de moeite.

  Veel (snel)kookplezier, slow

  slow

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén