Ik loop hier een beetje te huppelen van de pret! mske heeft het wéér gekund zé!
 
Slow is gek op koude gehaktballekes en terwijl mske daarnet bij de juwelier binnen sprong ging Slow een krant halen en de lotto binnen doen. Hij kon het echter niet laten om twee van die lachende ballekes uit de beenhouwersvitrine mee naar huis te nemen.
 
Dus deze middag zat hij te smikkelen en smullen van die eerste gehaktbal en mske sneed daar een stukje af en gaf dat aan mij! Nadien sneed Slow daar een heel schijfje af en zei dat mske dat in repelkes op tafel moest leggen om te zien of ik die met mijn pootje zou pakken.
 
Grmbl! Heb ik dat mooi niet gedaan, nèm!
 
Naderhand zat hij verliefd naar dat tweede balleke te kijken en zei dat hij dat beter kon wegleggen en mske zei dat hij dat beter kon opeten, anders zou dat slecht kunnen worden.
 
En Slow zei: “dat is juist” en sneed een stuk af voor mske. Die gaf daarvan een klein stukje aan mij, maar Slow was véél vlugger klaar dan mske en toen legde ze zo een stuk op tafel en zei tegen mij: “we gaan eens zien of hij dat met zijn pootje gaat pakken”!
 
Wat dacht je?