Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een pc kopen

mske heeft vandaag weer eens goed dwars gelegen! Als ze de indruk krijgt dat ze haar proberen te rollen, krijgt ze dat!
 
Door toedoen van notaris Mossel Stoofhout kon de verwarming niet geplaatst worden vóór de verhuizing. Door toedoen van enkele verwarmingsinstallateurs die enerzijds de beloofde offertes niet stuurden en anderzijds een exorbitante prijs vroegen heeft mske gezocht tot ze een installateur vond die een normale prijs vroeg. Normaal dan volgens een ingenieur-klant bij wie ze daarover inlichtingen had genomen.
 
Die installateur ging vorige maandag beginnen, maar komt vandaag af met een prijs die het dubbele is! mske vroeg uitleg. Blijkbaar hadden de heren vergeten de ketel, de buizen, de stookolietanks en nog enkele zulke akkefietjes te tellen en natuurlijk het uurloon ook nog. Waarschijnlijk was in de eerste prijs enkel de lucht, die in die leidingen zat, inbegrepen. Dus zei mske ook: “natuurlijk” maar zei direct daarna dat hij maandag dan maar met de badkamer kon beginnen en dat die verwarming dan wel wat uitgesteld werd!
 
Dat zinde hem niet, blijkbaar had hij gedacht dat hij haar goed in de tang had omdat ze zo gebrand was voor die verwarming! Maar in dit geval is mske liever blauw van de kou dan dat ze zich blauw betaalt aan afzetters!
 
En mske zei tegen Slow: “Wedden dat die badkamer daar nog niet is!” Na de middag kwam de confirmatie: de douchebak en de douchedeur zijn er nog niet want “dat waren héél speciale, ziede”. Bij de bestelling sprak men van 2 weken levertijd en toen waren die bak en die deur ook al zo een speciale, néé toch … Ze gaan er dus aan beginnen als die er zijn.
 
En mske legde de telefoon neer, keek naar Slow, keek naar de twee oude pc’s die dringend aan vervanging toe zijn en zei tegen Slow: “Kom, we gaan een pc kopen!”

Previous

Koud boelètje

Next

Muiselleboog

1 Comment

  1. 18-11-2003, 21:05:29
    das toch altijd een heel gedoe
    das toch altijd een heel gedoe zeg en zeker als je problemen hebt.en chauvageke hebt ge nu wel nodig hé.En dan willen wij nota bene gaan bouwen.aiaiaiaiaiaiai.ik vond wel goed wat je aan pliske schreef.je hebt gelijk eerlijk is eerlijk hé.hij was 1OOO maar ik ga er wel opzetten dat jij en mske 999 waren doeikes en likjes van brancaatje

    weefsnitje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén