Op een zeker ogenblik kwam Zjollizjumde, die ondertussen getransformeerd was in Jolly Jumper, op de zolder onder een plastic bij “de Baboters” te staan. Zus had die in haar kindertijd gekoesterd en had hen pas naar de zolder laten vertrekken bij het verschijnen van de eerste pisomuurs.

Toen de verkoop van het huis naderde en Zus en mske, geholpen door Slow en Poepie de zolder opruimden besloot Zus dat het tijd was dat de Baboters mee naar haar thuis gingen.

Tot grote schrik van zowel Zus als mske waren ze echter met de noorderzon vertrokken en stond Jolly Jumper heel alleen onder zijn stuk plastic.

Na een snel onderzoek van alle dozen die nog van Zoneke en Ex waren kwamen ze tot de conclusie:

Ze waren weg!

Zus was er het hart van in. Ze nam een deel van haar eigendommen mee en liet een deel staan dat Slow en mske de volgen keer zouden meenemen.

En Zus werd bang dat ze die had weggedaan omdat ze niet zo bewaarzuchtig is. Maar dat zou mske nooit hebben laten gebeuren. Dus zocht mske de dozen van Zus af die Zus niet moest hebben. En tja …

En toen viel Zus’ nikkel, ze had die ingepakt toen ze op kot ging met de bedoeling die mee te nemen, wat er uiteindelijk niet van gekomen was.

En in tegenstelling tot Jolly Jumper zullen de Baboters altijd de Baboters blijven, omdat dat ondertussen blijkbaar hun clannaam geworden is, Sneeuwwitje incluis!