Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Poot af

Zoals altijd, wanneer Slow en mske weggaan roept ze ons in de keuken en doet dan de deur dicht, maar ik hoorde haar nog net zeggen dat ze nog eerst een laagske nagellak wou aanbrengen.

En plots hoorde ik een boenk … Wat was dat?

Slow heeft het me net verteld!

Eén van de stoelpoten van mskes vijfpotige burostoel is afgebroken en daardoor is die gekanteld en mske lag op de grond!

Dat was eigenlijk te verwachten, die stoel rolde niet meer zoals hij moest, maar mske dacht dat het wieltje blokkeerde. Slow, die zoals iedereen weet, iets tegen burostoelen heeft, had al gezegd dat die stoel versleten was, de rugleuning kraakte als mske achterover ging hangen … en dus zei hij gisteren nog: “Je gaat daarmee nog eens achterover kantelen”. Het was niet achterover maar opzij!

Ik vind het toch niet mooi van mske dat ze ons eerst opsluit en dan zoiets achter ’t gat doet!

Previous

Gijzeling die er geen is

Next

Vermagertechniek

2 Comments

 1. 30-11-2003, 01:56:13
  ai gevallen
  ai is het bazinneke van de stoel gevallen.Ze heeft haar toch geen pijn gedaan hé? Ik hoop het niet. Alvast nog een hele prettige zondag toegewenst en tot gauw.

  http://weefsnitje.skynetblogs.be
  weefsnitje

  —————————————————————————–

  30-11-2003, 01:58:11
  hallo katjes
  sluit jullie baasje jullie ook altijd op als ze gaan bratsen? Die van ons doet dat ook altijd bij mij.waf waf en dan moet ik zoooooo zielig alleen in dat kotje blijven wachten tot ze terug zijn de bratskonten.Goed weekend nog waf waf
  http://branca.skynetblogs.be
  branca

 2. Ai ai ai, jullie hébben duidelijk iets met bureaustoelen … Of is het andersom … hihihi

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén