Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Idioot

Daarnet was er even een mailconversatie en sedertdien staat mske in de spiegel te kijken. In de spiegel in de bibliotheekkast, in de vergrotende spiegel. Ze kijkt héél nauwkeurig en doet haar haar uit de weg.
 
Ze mompelt: “ik zie toch niets” en staat even later terug in de spiegel te kijken.
 
Omdat ik haar wat eigenaardig bekeek zei ze dat er, volgens haar, daar ergens “idioot” moet geschreven staan. En daarbij wees ze op haar voorhoofd.

Previous

De pil

Next

Betalen

1 Comment

 1. 01-12-2003, 21:28:24
  ‘lo
  hey Ms-ke,
  hmmm thanx for reacting on my post on my blog!
  als je tussen de regels leest, lijk je te lezen dat ik op zoek ben naar een levensgezellin…tjah ik kan niet ontkennen dat ook da tiets is dat mijn leven wel zou verrijken, maar niet alleen dat…signles zijn per se niet ‘ongelukkig’…maar dat is toch soms ook een aspect d tmeespeelt hé..een mens als emotioneel wezen is niet gemaakt om alleen te blijven, maar mijn zoektocht gaat toch ook een stuk verder.
  en ‘ongelukkig’ hoh, die term…dat klinkt een beetje ‘zielig’ hé..ik ben niet ongelukkig, ’tis niet omdat men denkt over vanalles en nog wat, dat mijn diepgang zoekt en zingeving dat men daarom een pessimist en zwartkijker is, dat ben ik niet (helemaal)-loool
  nu ja, ge weet wel wat ik bedoel hé! ))
  groetjes en totziens!
  cms
  http://cms.skynetblogs.be
  CMS

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén