Efkes een verslag geven van het avondlijk gesprek vannacht ten huize Slow en mske.

Ze waren beide geconcentreerd bezig. Slow met het opstarten van de nieuwe pc, die natuurlijk een foutmelding gaf, met het opstarten van zijn oude pc die, op sterven na, dood is. En mske zat plaatjes te kleuren. Het was wel in photohouse maar ze was er toch al een hele tijd braaf mee.

En plots zegt Slow, terwijl hij naar het scherm van zijn pc wijst: “Uw manneke … ”

mske kijkt verbaasd op en vraagt: “Welk manneke?” want voor zover ze weet is er maar één manneke dat de benaming “haar manneke” verdient.

Slow wijst naar het scherm en zegt: “dat manneke” en mske weet ineens waarover hij het heeft en vraagt: “is dat manneke van het blog aan het stappen?” “Neen”, zegt Slow, “maar die loopt … ah neen, toch niet! Ik dacht dat die ondersteboven liep maar ’t was zijn schaduw”.