Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Riverdance

Het is nog geen kerst en de verjaardag van Zus komt er ook al aan. Toen Zus enkele maanden geleden zei dat ze zo doodgraag eens Riverdance zou zien en er nergens tickets voor vond, speurden Slow en mske het net af. Toen bleek dat Riverdance, volgens hun eigen site, in april in Vorst National optrad.
 
Toen de site van Vorst National geopend was, stond er helemaal geen Riverdance in. Nadat Slow hen contacteerde beweerden ze dat je daarvoor contact moest nemen met de reservatiedienst.
 
Ondertussen besloten Slow en mske die tickets dan maar te houden voor Zus’ verjaardag in januari, omdat het toch al te laat was om als kerstgeschenk te dienen.
 
Slow, die op die manier vasthoudender is dan mske, controleerde die sites geregeld en rapporteerde zijn bevindingen aan mske. Vanavond vond hij eindelijk de nodige informatie. mske contacteerde Zoneke en die wilde onmiddellijk bijleggen, doch Bollie vond die shows ook schitterend en dus werden er tickets voor Zus én Bollie besteld.
 
Dan kunnen Zoneke en Poepie die avond maar eens met hun beidjes op stap gaan …

Previous

Feestje op zijn English

Next

Het lint aan de kast

1 Comment

 1. 23-12-2003, 16:57:54
  riverdance
  Ben hier al weer een hele reeks berichten achter, maar schrijf efkes iets bij dit.
  Want ik vind riverdance ook machtig mooi.
  Dan de Lord of the dance met Michael Flatley. Dat is eigenlijk mijn favoriete danser. Daar heb ik een DVD van en dan op de DVD speler, die we hebben met dat dinges systeem boxen, ik weet niet hoe dat allemaal noemt, dat is Roger zijn ding. Maar het geluid komt mooi over.
  Ik vind dat zo mooi om te zien, ik zou zo een danske mee willen doen.
  Knuffelkes.

  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén