Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gelukkig nieuwjaar

Nievejorke zoeten
ons verken ei vier voeten
vier voeten en ne stjeit
es da na gi cengske weid

Aan allen
veel geluk in 2004
 
en dat al jullie wensen mogen uitkomen
behalve als die nadelig zijn voor mij en de mijnen

Previous

Nieuwjaarskadooke

Next

Verwachtingen voor dit nieuwe jaar

1 Comment

 1. 01-01-2004, 10:59:57
  2004
  * Schraapt keel *

  Van het zelfde

  DVm

  —————————————————————————–

  01-01-2004, 12:39:53
  Ik herinner me nog levendig
  hoe ik vroeger Nieuwjareke Zoete ging zingen. Er was een korte versie voor de kleinsten en een uitgebreidere versie voor de iets oudere kinderen. We haalden zakken vol met snoep op en ook een aardig zakcentje. Leuk om die vier regeltjes ook in een heel ander dialekt te zien.

  Tegelijkertijd maak ik ook van de gelegenheid gebruik je mijn beste wensen voor 2004 over te brengen: zowel voor jou, je dierbaren en je katten. Weinig pc trammelant, veel blogplezier, een gelukkig (t)huis, en dromen, vele aangename en zoete dromen.

  Morgaine

  http://www.blog.morgaine-lefaye.net
  Morgaine

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén