Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mozilla

Toen mske geruime tijd terug een blog wilde openen die niet geopend wilde worden, weet ze dat aan de laatste verwikkelingen. Toen ze echter verschillende malen na mekaar een blog niet openkreeg, werd ze toch wat kriegel en hoorde rond of er anderen ook dat probleem hadden. Bleek dus van niet.

Toen mske dan vandaag één van de huis-, tuin- en keukenblogs wou openen en die niet openkreeg werd ze pas echt een heel klein beetje woestjes en ze vroeg dat on-mid-del-lijk na op het forum. En wat bleek? Iedereen kon dat blog openen. En mske grommelde wat af zodat, volgens Slow, mijn haren er van achterstevoren stonden.

En toen bleek dat op de ouw-kruk-pc dat blog wel opende maar met Mozilla. En mske installeerde Mozilla! Ze zouden haar niet meer liggen hebben.

En toen … en toen … en toen ging mskes haar zelf achterstevoren staan want toen gingen ineens alle blogs ook via de normale browser gewoon open.

Previous

Verget het mo

Next

De blog of het blog

1 Comment

  1. 20-04-2004, 20:14:22
    bloggen
    Blijkbaar zijn wonderen de wereld nog niet uit!

    marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén